Jump to content

Recommended Posts

Hi Guys

i have a problem when filling an Air arms s200 Mk1, after connecting the filling adaptor and i start to use the hand pump after about 5 strokes the pump doesnt want to be pulled up or pushed down, the valve doesnt open one the rifle either the filling adaptor pump or the valve has anyone had this before

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your pump is broken .

Its getting air into the wrong chambers in its self .

It needs stripping and a reseal 

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, Ultrastu said:

Your pump is broken .

Its getting air into the wrong chambers in its self .

It needs stripping and a reseal 

As above. If your handy, it will only cost a few pence in o-rings. Can buy kits on ebay and as such, but i found on another site the exact rings i needed to buy and saved loads. If you mention on here what pump you have, others on here might be able to help. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...